Öne Çıkanlar deprem Kuşadası Belediyesi kuşadası HAVA HAREKATI erdoğan çukurova belediyesi recep tayyip erdoğan Hakkari kızılay operasyon başbakan binali yıldırım ekonomi haberleri

Türkiye'de Koronavirüs’ten Hayatını Kaybedenlerin Sayısı 6 Bin 620 Oldu

Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, "Sevdiklerimizi korumak için tedbirlere uymak zorundayız. Bu zorunluluk her birimiz için kimsenin bizi zorlamadan uymamız gereken bir ödevdir." dedi. 

Türkiye'de koronavirüs kaynaklı toplam vaka sayısı 278.228'e yükseldi. Toplam can kaybı ise 6.620 oldu. Son 24 saatte ise 56 kişi hayatını kaybetti, 984 kişi ise iyileşti.

Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından Koronavirüs vakası ile ilgili yaptığı paylaşımda; "Sevdiklerimizi korumak için tedbirlere uymak zorundayız. Bu zorunluluk her birimiz için kimsenin bizi zorlamadan uymamız gereken bir ödevdir. Ancak birlikte mücadele ederek virüsü yenebiliriz. Gücümüz birlikte tedbirlere uymakta." ifadelerini kullandı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.