Öne Çıkanlar AİLE bahçeli kasımpaşa orman ve su işleri bakanlığı tüketici fiyat endeksi mustafa sağır .ist ilk sırada almanya mevlüt çavuşoğlu akdeniz üniversitesi Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı ankara

Türkiye'de Koronavirüs’ten Hayatını Kaybedenlerin Sayısı 7 Bin 119 Oldu

Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, "Hastalığın bulaşma hızında tespit edilmiş bir yavaşlama yok. Bugün hastalığa yakalanan 1.716 yeni hastamız var. Kayıplarımızın sayısı 60’tan fazla." dedi. 

Türkiye'de koronavirüs kaynaklı toplam vaka sayısı 292.878'e yükseldi. Toplam can kaybı ise 7.119 oldu. Son 24 saatte ise 63 kişi hayatını kaybetti, 1.225 kişi ise iyileşti.

Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından Koronavirüs vakası ile ilgili yaptığı paylaşımda; "Hastalığın bulaşma hızında tespit edilmiş bir yavaşlama yok. Bugün hastalığa yakalanan 1.716 yeni hastamız var. Kayıplarımızın sayısı 60’tan fazla. Tek tek mücadele edemeyiz ama birlikte galip gelebiliriz. BİRLİKte TEDBİRlere uyalım." ifadelerini kullandı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.