Öne Çıkanlar AİLE Covid19 CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut gündem özeti Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk binali yıldırım cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan ClinicExpert Melatonin hormonu Nicolas Baldeyrou Bharat Biotech Mangal

Türkiye'de Koronavirüs’ten Hayatını Kaybedenlerin Sayısı 3.841'e Yükseldi

Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, "Yoğun bakım ve solunum desteğine ihtiyaç duyan hastalarımızın sayısı azalmaya devam ediyor."dedi. 

Türkiye'de koronavirüs kaynaklı toplam vaka sayısı 139.771'e yükseldi. Toplam can kaybı ise 3.841 oldu. Son 24 saatte ise 55 kişi hayatını kaybetti, 3.089 kişi ise iyileşti.

Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından Koronavirüs vakası ile ilgili yaptığı paylaşımda; "Tedbirlere uyarsak, yeni vaka sayımız, yakında günde 1.000’den daha az olacak. Yoğun bakım ve solunum desteğine ihtiyaç duyan hastalarımızın sayısı azalmaya devam ediyor. Bugünkü vefat sayımız 55. Tedbirsizliğin bedelinin ağır olduğunu unutmayalım.! ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.