Öne Çıkanlar Ford Otosan CFOsu Gül Ertuğ çalçı çengi ikimiz 3 ekim 2016 gündem başlıkları galataport türkiyenin otomobil satış sıralamasında kaçıncı 1 ağustos gündemi yunanistan da rus turistlerin oranı kaç oranında arttı Çalışma bakanı açıkladı caz netaş çalışma bakanı çalışanların birikim endişesi

Türkiye'de Koronavirüs’ten Hayatını Kaybedenlerin Sayısı 4.950'ye Yükseldi

Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, "Bazı illerimizde, vaka artışına rağmen yoğun bakım hasta sayımız düşük." dedi. 

Türkiye'de koronavirüs kaynaklı toplam vaka sayısı 187.685'e yükseldi. Toplam can kaybı ise 4.950 oldu. Son 24 saatte ise 23 kişi hayatını kaybetti,  1.412 kişi ise iyileşti.

Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından Koronavirüs vakası ile ilgili yaptığı paylaşımda; "Bazı illerimizde, vaka artışına rağmen yoğun bakım hasta sayımız düşük: Ankara'da 84, Konya’da 46, Bursa’da 43, Batman’da 22, Siirt’te 8, Van’da 5. İyileşen hasta sayımız bugün yeni vaka sayımızdan 320 fazla. Tedbirlerle aradaki farkı giderek açmalıyız." ifadelerini kullandı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.