Öne Çıkanlar deprem çukurova belediyesi recep tayyip erdoğan HAVA HAREKATI erdoğan Hakkari başbakan binali yıldırım yapı kredi atatürk soner çetin operasyon azerbaycan

Türkiye'de Koronavirüsten Son 24 Saatte 188 Kişi Hayatını Kaybetti

Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, "Bugün tespit edilen 6.514 yeni hastamız var. Daha sıkı korunma ve daha sıkı tedbire ihtiyacımız var." dedi. 

Türkiyede koronavirüs kaynaklı toplam hasta sayısı 500.865'ye yükseldi. Bugün tespit edilen vaka sayısı 31.219, bugün tespit edilen yeni hasta sayısı ise 6.514 oldu. Ağır hasta sayısı 5.190'a yükseldi. Toplam can kaybı ise 13.746 oldu. Son 24 saatte ise 188 kişi hayatını kaybetti, 4.485 kişi ise iyileşti.

Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca sosyal medya hesabından koronavirüs vakası ile ilgili yaptığı paylaşımda; "Bugün tespit edilen 6.514 yeni hastamız var. Daha sıkı korunma ve daha sıkı tedbire ihtiyacımız var. Mücadeleyi birlikte sürdürmek zorundayız. Tedbirlere uyarak mücadeleye destek olun." ifadelerini kullandı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.