Öne Çıkanlar çin MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli vakıfbank ak parti Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk İyi Parti tsk İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener esnaf Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar YKS chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu

Türkiye'de Son 24 Saatte 71 Kişi Hayatını Kaybetti, 1.581 Kişi İyileşti

Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, "Bugün tespit edilen 2.102 yeni hastamız var. Ağır hasta sayımız 1.599. Sağlık çalışanlarımız için en önemli mücadele alanı ağır hastaları tedavi ederek sayılarını azaltmak Bize düşen çok daha kolay." dedi. 

Türkiye'de koronavirüs kaynaklı toplam vaka sayısı 355.528'e yükseldi. Bugün 2.102 vaka tespit edildi. Ağır asta sayısı 1.599'a yükseldi. Toplam can kaybı ise 9.584 oldu. Son 24 saatte ise 71 kişi hayatını kaybetti, 1.581 kişi ise iyileşti.

Sağlık Bakanı Koca sosyal medya hesabından koronavirüs vakası ile ilgili yaptığı paylaşımda; "Bugün tespit edilen 2.102 yeni hastamız var. Ağır hasta sayımız 1.599. Sağlık çalışanlarımız için en önemli mücadele alanı ağır hastaları tedavi ederek sayılarını azaltmak Bize düşen çok daha kolay. Başta maske ile tedbirlere uyarak mücadeleye destek verin" ifadelerini kullandı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.