Öne Çıkanlar David Dastmalchian cem vakfı laiklik obama en büyük hatasını açıkladı zarrab istanbul valiliği metin ilhan şampiyon sınırların ihlali tamer hassan filmleri erdoğan çin

Türkiye'de Son 24 Saatte Bin 581 Kişiye Covid-19 Tanısı Konuldu

Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, "Bugün tespit edilen 1.581 hasta var. Ağır hasta sayısının düşüş eğilimi başladı. Ağır hasta sayısını düşürmek hastaların erken tedaviye başlaması ile mümkün" dedi. 

Türkiye'de koronavirüs kaynaklı toplam vaka sayısı 329.138'e yükseldi. Bugün 1.581 vaka tespit edildi. Toplam can kaybı ise 8.609 oldu. Son 24 saatte ise 56 kişi hayatını kaybetti, 1.320 kişi ise iyileşti.

Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından Koronavirüs vakası ile ilgili yaptığı paylaşımda; "Bugün tespit edilen 1.581 hasta var. Ağır hasta sayısının düşüş eğilimi başladı. Ağır hasta sayısını düşürmek hastaların erken tedaviye başlaması ile mümkün. Sağlık çalışanlarımız insan üstü bir gayretle çalışıyor. Mücadelede onlara birlikte destek olalım." ifadelerini kullandı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.