Türkiye'de Son 24 Saatte Koronavirüs Vakası 2 Bin'e Yaklaştı

Sağlğk Bakanı Dr. Fahrettin Koca, "Bugün tespit edilen 1.958 yeni hastamız var. Ağır hasta sayısını azaltmadan mücadelemizi başarıya ulaştırmamız güç." dedi. 

Türkiye'de koronavirüs kaynaklı toplam vaka sayısı 349.519'a yükseldi. Bugün 1.958 vaka tespit edildi. Toplam can kaybı ise 9.371 oldu. Son 24 saatte ise 75 kişi hayatını kaybetti, 1.424 kişi ise iyileşti.

Sağlık Bakanı Koca sosyal medya hesabından koronavirüs vakası ile ilgili yaptığı paylaşımda; "Bugün tespit edilen 1.958 yeni hastamız var. Ağır hasta sayısını azaltmadan mücadelemizi başarıya ulaştırmamız güç. Bunu ancak tedbirlere birlikte uyarak güç birliği ile sağlayabiliriz. Sağlık çalışanlarımızın emeklerini katkı vererek yüceltelim." ifadelerini kullandı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.