Öne Çıkanlar çin MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli vakıfbank ak parti chp abd Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener İyi Parti tsk Koronavirüs Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar

8 Yıl Sonra Aynı Gelinliği Giydi Gelinliği Bir Hayranına Verdi

Başrollerini Yeşim Salkım, Kadir Çöpdemir, Metin Zakoğlu ve Nedim Saban’ın paylaştığı ‘Bahtiyar Bahtıkara’ filminde kovalama sahnesi kahkahaya boğduracak. Annesi yüzünden 36 kez 'evlenememiş' Bahhiyar Hoca’yı oynayan Çöpdemir, filmin bir sahnesinde, düğünden kaçan Dul Pakize’yi canlandıran Salkım’ı kovalıyor.



Düğün sırasında gördüğü bir fotoğrafı yanlış anlayan Pakize’nin kaçmasından sonra Bahtiyar Hoca’nın damatlıkla uzun süre kovaladığı sahneler kahkaha attıracak. Salkım’ın filmde giydiği gelinlik ise ayrı bir anlam taşıyor. Oyuncu, sekiz yıl önce Hakan Eratik’le evlendiği zaman giydiği gelinliği düğün sahnesinde üstünde taşımayı tercih etti. Eski günlerini hatırlayan oyuncu, gelinliği ise filmin çekildiği Muğla’da bir hayranının istemesi üzerine kırmayarak verdi. Salkım, iki yıl önce boşandığı Eratik’le olan bir anısını da hayranına vermiş oldu.


‘Bir Gırık Aşk Hikayesi’ sloganıyla vizyona gelecek filmin yapımcılığını Mehmet Yıldırım ve İhsan Karademir’in yaparken, yönetmen koltuğunda Ergin Yılmazer’in oturuyor. Senaryosunu İbrahim Bakırhan, Ergin Yılmazer ve Kadir Maraşlı kaleme aldığı projenin müziklerini ise Olcay Demirci ve Samet Kılıç yaptı.

Filmin Konusu;
Bahtiyar Hoca (Kadir Çöpdemir), annesi yüzünden 36 kez 'evlenememiş' bir garip medyumdur. Fakat Bahtiyar Hoca, kaderine ve annesine karşı gelip, yeğenlerinin açtığı türlü sorunlara da rağmen, köye yeni taşınan, daha önce başından 2 başarısız evlilik geçen Dul Pakize (Yeşim Salkım) ile evlenmeyi kafaya koyacaktır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.