Öne Çıkanlar Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk terörist cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan MSB gündem başlıkları enflasyon CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş gündem özeti abd fırat kalkanı bugünün gündemi

Ankara’da Fransız Filmleri

Institut français Ankara’nın sinema salonu Ocak ve Şubat aylarında Fransız sinemasının birbirinden güzel örneklerini ağırlamaya devam ediyor.

« Sinema Kulübü » adı altında her cumartesi düzenlenen film gösterimleri Institut français Ankara’nın Yıldız’da bulunan sinema salonunda gerçekleşiyor. Sinemaseverler tarafından büyük ilgiyle karşılanan programda Fransız yapımı ya da Fransızca ortak yapımlar yer alırken, filmler Türkçe alt yazılı olarak gösteriliyor.

Sinema Kulübü Institut français öğrencilerine ücretsiz hizmet verirken, dışarıdan giriş serbest olup sadece 5TL.

11 Ocak ve 25 Ocak CORPORATE - KURUMSAL

Cumartesi – 17:00
2017 | yönetmen Nicolas Silhol | drama | 95dk | Türkçe altyazılı

Emilie Tesson-Hansen genç ve zeki bir İnsan Kaynakları yöneticisidir. İşindeki bir trajedinin ardından soruşturma açıldı. Kendini cephede bulur. İş kazaları müfettişinin baskısıyla, aynı zamanda geri tepme tehdidinde bulunan hiyerarşisinin de baskısı altında. Emilie kendisini korumaya kararlı. Ne kadar kurumsal (corporate) kalacak?

Oyuncular : Laurent WilsonSallette CélineStéphane de Groodt

18 Ocak ve 1 Şubat  CHERCHEZ LA FEMME – KADINI ARAYIN

Cumartesi – 17:00

2017 | yönetmen Sou Abadi | komedi | 98dk | Türkçe altyazılı

Genç çift Armand ve Leyla, Science Po öğrencileridir. Birleşmiş Milletlerde son stajlarını yapmak için New York’a gitmeyi planlıyorlar. Fakat Leyla’nın abisi Mahmud, onu kökten değiştiren Yemen’de uzun süre kalmaktan geri döndüğünde, kız kardeşinin romantik ilişkisine karşı çıkıyor ve onu ne pahasına olursa olsun Armand’dan ayırmaya karar veriyor. Mahmud’un evine girip  ve Leyla’yı tekrar görmek için, Armand’ın başka seçeneği yok: örtülmesi gerekiyor! Ertesi gün, Leyla’nın kapısında örtülü bir genç kız, Şehrazat, Mahmud’u büyüleyecek…

Oyuncular: Camélia JordanaFélix MoatiWilliam LebghilAnne AlvaroOscar Copp

8 – 22 ŞUBAT MELEK YÜZLÜ

Cumartesi – 17:00
2018 | yönetmen Vanessa Filho | drama | 121dk | Türkçe altyazılı

Sekiz yaşındaki kızıyla yalnız yaşayan genç bir kadın bir gece kulübünde birisiyle tanıştıktan sonra, çocuğunu yalnız bırakarak gitmeye karar verir… Ünlü Fransız oyuncu Marion Cotillard’a genç Türk oyuncu Ayline Aksoy Etaix eşlik ediyor.

Oyuncular : Marion Cotillard, Ayline Aksoy Etaix, Alban Lenoir, Amélie Daure

11 Ocak CORPORATE – KURUMSAL

18 Ocak CHERCHEZ LA FEMME – KADINI ARAYIN

25 Ocak CORPORATE – KURUMSAL

1 Şubat CHERCHEZ LA FEMME – KADINI ARAYIN

8 ve 22 Şubat MELEK YÜZLÜ

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.