Öne Çıkanlar bahçeli kasımpaşa MUHAMMED DEMİR dışişleri bakanı mevlüt çavuşoğlu erhan çelik YDG-H güney kore mevlüt çavuşoğlu akdeniz üniversitesi gölbaşı ankara 19.hafta

''Aşk Çağırırsan Gelir'' Güçlü Oyuncu Kadrosuyla Film Çekimlerini Bitirdi!

Keremcem, Melis Babadağ, Cem Zeynel Kılıç, Cihan Ercan, Nil Keser, Bahar Süer, Özgün Çoban, Deniz Işın, Eser Eyüboğlu, Barış Başar, Fatih Özkan, Erdem Baş,Gürgen Öz ve Sera Tokdemir'in oyuncu kadrosunda yer aldığı 'Aşk Çağırırsan Gelir' romantik komedi türünde ki sinema filmi 3 hafta Ordu 1 hafta İstanbul olmak üzere çekimlerini bitirdi. Mayıs ayında vizyona girmesi planlanan filmin ekibi ve oyuncuları çekimlerin bitmesini Kapıelli5 Bahçe’de bir araya gelerek kutladılar.

EMRE KAVUK'TAN ROMANTİK KOMEDİ FİLMİ!

Filmin oyuncuları ve yönetmen Emre Kavuk ‘‘Yapımcımızın memleketi Ordu çok güzel bir şehir, hepimiz çok sevdik çekimlerimizin olmadığı günlerde de kaldık. Birbiriyle çok uyumlu kocaman bir ekip olduk ve arkadaşlıklarımız filmden sonrada devam ediyor. Mayıs ayında seyirciyle buluşuyoruz. Biz kışın çektik baharda sinemalarda aşk var.  Bu kocaman samimi ekip gülerek eğlenerek arkadaş oldu. Herkesin emeğine yüreğine sağlık’’ dediler.


Yapımcılığını Projes film Cesur Taş ve Selçuk Altaş'ın yaptığı ‘‘Aşk Çağırırsan Gelir ‘’ sinema filminin senarist ve yönetmenliğini Emre Kavuk üstleniyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.