Öne Çıkanlar bugünün gündemi gündem özeti gündem başlıkları Afrin bugünün gündem özeti Hakkari Muhbir ysk çin pkk Anka Haber Gündem Özeti İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener

Aslan Kral Filminin Yeni Karakter Afişleri Yayınlandı

19 Temmuz’da vizyona girecek olan Aslan Kral filminin yeni karakter afişleri yayınlandı.

Film Hakkında:

Jon Favreau’dan, tamamen yeni “Aslan Kral” filmi, geleceğin kralının doğduğu, Afrika savanalarına uzanan yolculuğu konu alıyor. Babası Kral Mufasa’yı örnek alan Simba, soylu kaderinin yolundan gitmeyi seçer. Ancak, bu yavru aslanın gelişini kraliyetteki herkes sıcak karşılamaz. Mufasa’nın kardeşi ve tahtın önceki varisi olan Scar, kendi planlarını yapmıştır. İhanet, trajedi ve oyunla yıkıma dönüşen Pride Rock savaşı, Simba’nın sürülmesine sebep olur. Simba, yeni bir kaç arkadaşın da yardımıyla, büyümenin ve ona ait olan şeyi geri almanın yolunu bulmak zorundadır. 

Muhteşem karakterlere en gelişmiş film teknikleriye, tamamen yeni bir şekilde tekrar hayat veren Aslan Kral filmi 19 Temmuz’da sinemalarda!

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.