Öne Çıkanlar tesk genel başkanı bendevi palandöken kılıçdaroğlu palandöken fetö şehit adana tesk yunanistan Pandemi Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel Akşener esnaf

'Babam' Filminin Özel Gösterimi Yapıldı

Yapımını Durak Film’in, yönetmenliği Nihat Durak’ın, senaristliğini Nail Pelivan ve Nihat Durak’ın yaptığı, başrollerinde Çetin Tekindor, Melisa Şenolsun, Berker Güven, Erkan Kolçak Köstendil ve Cezmi Baskın’ın yer aldığı 'Babam' filminin özel gösterimi önceki akşam Soho House'ta gerçekleştirildi.

'Babam' filminin oyuncularının katıldığı özel gösterime; Nurgül Yeşilçay, Ahmet Mümtaz Taylan, İpek Bilgin, Mehmet Aslantuğ, Arzum Onan, Bora Akkaş, Cansu Tosun, Efecan Şenolsun, Ozan Dolunay ve Neslihan Yeldan katıldı.

Gözyaşlarını Tutamadılar

Batmakta olan sardalya konserve fabrikasını kurtarmaya çalışırken, karısının ölümüyle zihinsel engelli oğlu Arif’le (Berker Güven) baş başa kalan Yusuf'un (Çetin Tekindor) hikayesini konu alan filmi izleyenler gözyaşlarını tutamadı.

'Babam' filmini ünlü oyuncular şu şekilde yorumladılar

Nurgül Yeşilçay "Şiir gibiydi" "Film güzeldi ve duygusaldı. Oyuncu performansları çok etkileyiciydi özellikle Çetin Tekindor hiçbir ayrıntıyı kaçırmamış. Şiir gibiydi, izlemesi çok zevkliydi.

Mehmet Aslantuğ "Sinema salonlarında "Babam" gibi güzel duyguların altını çizen, yaşama sevincini tazeleyen yapımlara ihtiyacımız var. Yaşlandıkça ya çok sulu göz oluyoruz ya da film gerçekten öyle ama ondan ibaret değil."

Arzum Onan:" İzledikten sonra etkisi uzun sürecek çok güzel, çok etkileyiciydi bir film. İlk sahneden itibaren çok etkileyiciydi, çok güçlü duygularla içine çekti eminim birçok hayata da dokunacaktır."

Neslihan Yeldan; "Filmden herkes gözyaşlarıyla çıktı. Hüzünlü güzel bir hikaye olmuş. Bir oyuncu olarak seyretmekten çok keyif aldım."

Ahmet Mümtaz Taylan : "Hassasiyetleri, dokunmak istediği meseleler, her şeyiyle çok duyarlı bir film. Başta Çetin abi olmak üzere herkes çok çok iyiydi. en geniş ölçüde seyirciyle buluşmasını diliyorum."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.