Öne Çıkanlar Kuşadası Belediyesi deprem kuşadası çukurova belediyesi recep tayyip erdoğan HAVA HAREKATI erdoğan başbakan binali yıldırım Hakkari kızılay atatürk Sertab Erener

Bambi Yatak Bayi Toplantısına Hülya Avşar Şarkılarıyla Damga Vurdu

Bambi Yatak, bu yıl ilk kez düzenlediği bayi toplantısında iş ortaklarıyla bir araya geldi. Binin üzerinde iş ortağının katılımıyla Antalya Granada Luxury Belek Otel’de gerçekleştirilen toplantıda Bambi, yeni nesil ürünlerinin yanı sıra 2019 hedef ve stratejilerini iş ortaklarıyla paylaştı. Toplantıların ardından gerçekleşen gala yemeğine ise Hülya Avşar damga vurdu. Sahnesiyle beğeni kazanan Avşar, birbirinden güzel şarkılarını Bambi Yatak’ın bayileri için seslendirdi. 

Bambi Yatak, bu yıl ilk kez düzenlediği Bayi Toplantısını 19-21 Şubat 2019 tarihleri arasında Antalya Granada Luxury Belek Otel’de gerçekleştirdi. Bambi Yatak Yönetim Kurulu Üyelerinin ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıya, Türkiye genelinden bini aşkın iş ortağı katıldı. 

“25 saniyede 1 yatak üretmeyi hedefliyoruz”

Bayi toplantısında iş ortaklarına seslenen Bambi Yatak Yönetim Kurulu Üyesi Emre Gökmen, Bambi’nin 2018 yılı performansı ve gelecek hedeflerini detaylarıyla anlatmanın yan sıra markanın yarım asırlık performansını ve 20 yıllık markalaşma yolculuğunu bayilere aktardı. Bayilere son teknolojiyle tasarladıkları yeni ürünlerinin de tanıtımını yapan Gökmen, Bambi’nin günde; 800 adet yatak, 650 adet baza ve 300 adet başlık üreten fabrikasıyla ilgili tüm prosesleri anlattı. Gökmen, “Bambi, son teknolojiyle gerçekleştirdiği üretim bandıyla Türkiye’nin en büyük yatak üreticilerinden bir tanesi haline gelmiştir. Bambi kurulduğu tarihte, koltuk ve oturma grubu üretimini ağırlıkta tutmuş, değişen trendler ve piyasanın ihtiyaçları doğrultusunda son 10 yıldır yatak üretimine ve markalaşmaya önem vererek Türkiye’nin en büyük yatak markalarından biri olmayı başarmıştır. En iyi kalite en iyi fiyat vizyonunu günümüze kadar ulaştırmayı başarmış ve müşteri memnuniyetini her zaman ilk hedef olarak benimsemiştir. 500 kişilik tecrübeli ve güçlü kadromuzla gelişen trendler ve artan ihtiyaçlar doğrultusunda Bambi, hizmet kalitesini ve hızını arttırabilmek adına yatırımlarına hızla devam etmektedir. Bu bağlamda bu sene sonunda bitirmeyi planladığımız 20.000 m2’lik ek üretim binası ile günlük 1000 adet yatak üretimini hedeflemekteyiz. Bu da 25 saniyede 1 yatak üretimi anlamına gelmektedir.

Gala Gecesine Hülya Avşar ve Sefa Doğanay damga vurdu
Bayi toplantısının son gününde düzenlenen Gala Yemeği’nde sahneye çıkan ünlü komedyen Sefa Doğanay taklitleri ve şarkılarıyla konukları eğlendirdi. Bambi Yatak’ın reklam yüzü Hülya Avşar ise bu özel gecede sahne alarak seslendirdiği şarkılarla konuklara unutulmaz bir gece yaşattı. Birbirinden güzel şarkılarını Bambi’nin iş ortakları için seslendiren Avşar, sahne şovuyla da büyük beğeni aldı.

Anahtar Kelimeler:
Hülya Avşar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.