Öne Çıkanlar deprem azerbaycan KENAN DOĞULU meclis Yıldız Tilbe demet akalın zorlu psm Sertab Erener gülben ergen Aleyna Tilki veli ağbaba Ebru Gündeş

'Bebek Geliyorum Demez’ Filminin Galası Emaar AVM’de Yapıldı

Sıcacık bir aile komedisi olan "Bebek Geliyorum Demez" filminin galası İstanbul’un en lüks alışveriş ve yaşam merkezlerinden Emaar AVM'de yapıldı. Başrollerini Başak Parlak ve Ali İl’in paylaştığı filmin galası sanat ve cemiyet dünyasından ünlü isimlerin katılımıyla gerçekleşti.

Oldukça renkli geçen galaya sanat dünyasından birçok isim de katıldı. Burak Demir, Ümit Erdim, Emrah Kaman, Murat Evgin, Murat Ceylan Emaar AVM’deki Cinemaximum’da gerçekleşen galaya katılanlar arasında yer aldı.

Filmin Konusu:
Başak Parlak’ın kurumsal hayattan kurtulup başarılı bir yazar olmak isteyen Beste ve Ali İl’in de eşi Alper karakterine hayat verdiği filmde hiç beklemediği bir anda hamile olduğunu öğrenen bir kadın ve ailesinin bu sürpriz karşısında yaşadıkları olaylar eğlenceli ve komik bir dille anlatılıyor. Bir yandan mide bulantıları, hormon atakları, uyku basmaları ve kahkahalarla dolu hamilelik serüveniyle ile baş ederken bir yandan hayallerine kavuşmak için uğraşan Başak ile takıntılı aileleri ve birbirinden garip arkadaşlarının hikayesinin anlatıldığı filmin yönetmenliğini Hakan Cigaoğlu yapıyor. Filminin oyuncu kadrosunda ayrıca Cezmi Baskın, Seray Gözler, Mehmet Ali Kaptanlar, Sema Atalay ve Erkan Can gibi usta isimler bulunuyor.

Vizyon Tarihi: Bebek Geliyorum Demez, bugün Emaar AVM Cinemaximum ile birlikte tüm Türkiye’de izleyicisiyle buluşacak.

Anahtar Kelimeler:
Gala
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.