Öne Çıkanlar bugünün gündemi cumhurbaşkanı erdoğan terörist suriye pkk cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan azerbaycan Kent diyarbakır Ayyuka eNBE enflasyon

Bir Efsanenin Hayatı Daha Film Oluyor

Dijital Sanatlar Yapımevi, ülkemiz ve dünya spor tarihine adını altın harflerle yazdıran efsanevi halterci Naim Süleymanoğlu’nun hayatını beyazperdeye aktarıyor. Özer Feyzioğlu’nun yönetmenliğini üstlendiği filmin senaryosunu Barış Pirhasan yazdı. “Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu” filminde genç ve yetenekli oyuncu Hayat Van Eck, başrolde. Filmden ilk fragman yayınlandı.

Dijital Sanatlar Yapımevi; halterde aşılması güç, neredeyse imkansız başarılara imza atan, “Dünyanın En İyi Sporcusu” seçilen efsanevi halterci Naim Süleymanoğlu’nun hayatını beyazperdeye taşıyor. Senaryosunu Barış Pirhasan’ın yazdığı filmin yönetmeni Özer Feyzioğlu. Naim Süleymanoğlu’na benzerliğiyle de dikkat çeken yetenekli oyuncu Hayat Van Eck ise başrolde. 

Spor kariyerine 47 Dünya Rekoru,  üç  farklı olimpiyatta kazandığı 3 Olimpiyat Altın Madalyası, 6 Avrupa Şampiyonluğu ile 7 tane Dünya Şampiyonluğu ve nice başarılar sığdıran Naim Süleymanoğlu, kendi ağırlığının üç katı ağırlık kaldırabilen tek sporcu olarak da tarihe geçti. İlk Dünya Rekoru’na imza attığında 15 yaşındaydı. Türkiye’ye güreş dışında olimpiyatlarda altın madalya kazandıran ilk sporcu da Naim Süleymanoğlu olurken ardında kırılması imkansız rekorlar bıraktı. 

Naim Süleymanoğlu’nun kardeşi Muharrem Süleymanoğlu hazırlıyor

Film için halter ve vücut geliştirme antrenmanlarına son sürat devam eden Hayat Van Eck, geniş bir antrenör ve beslenme ekibi ile çalışırken Naim Süleymanoğlu’nun kardeşi Muharrem Süleymanoğlu da kendisine destek oluyor, beslenme ve antrenman programını belirliyor. 

25 Ekim 2019’da vizyona girecek “Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu” filminden ilk fragman bugün izleyicilerin beğenisine sunuldu. 

Fragman İçin Linke Tıklayınız : 

https://we.tl/t-YMDPwZwXJi

Anahtar Kelimeler:
Naim Süleymanoğlu
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.