Öne Çıkanlar AİLE Covid19 gündem özeti CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk chp niğde milletvekili ömer fethi gürer çiftçi binali yıldırım cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan Hüddam 3: Lamia Sebahat Aydın

Black Widow Filminden Yeni Afiş Ve Fragman

1 Mayıs 2020’de sinemalarda olacak Black Widow filminden yeni afiş ve poker siteleri fragman yayınlandı.

BLACK WIDOW

Tür: Aksiyon-Macera

Vizyon tarihi: 1 Mayıs 2020

Oyuncular: Scarlett Johansson, Florence Pugh, David Harbour, Rachel Weisz, Ray Winstone, William Hurt ve O-T Fagbenle

Yönetmen: Cate Shortland

Yapımcı: Kevin Feige                        

İdari Yapımcılar: Louis D’Esposito, Victoria Alonso, Brad Winderbaum, Nigel Gostelow ve Scarlett Johansson

Senaryo: Jac Schaeffer, Ned Benson ve Eric Pearson

Marvel Stüdyoları'ndan aksiyon dolu gizli ajan macera filmi “Black Widow”da, Black Widow olarak bilinen Natasha Romanoff, geçmişiyle alakalı tehlikeli bir komplo teorisi ortaya çıktığında, hayatının karanlık yönleriyle yüzleşmek zorunda kalır.Natasha, onu dize getirmek için hiçbir şey tarafından durdurulmayacak bir güç tarafından takip edilirken, bir casus olarak geçmişinin ve Avenger olmasının çok uzun zaman öncesinde kalmış, bozulmuş ilişkilerinin de üstesinden gelmelidir.

Scarlett Johansson’un Natasha Romanoff / Black Widow rolü ile tekrar beyaz perdeye döndüğü filmde, Yelena rolünde Florence Pugh, The Red Guardian olarak tanıdığımız Alexei rolünde David Harbour ve Melina rolünde Rachel Weisz filmde karşımıza çıkan bazı isimler. Yönetmenliğini Cate Shortland’ın yaptığı ve yapımcılığını Kevin Feige’in üstlendiği Marvel Sinematik Evreni'nin Dördüncü Fazının ilk filmi olan Black Widow, 1 Mayıs’ta sinemalarda!

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.