Öne Çıkanlar galatasaray rusya Covid19 Koronavirüs chp terörist enflasyon Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar AİLE bugünün gündemi gündem özeti cumhurbaşkanı erdoğan

Bu Sefer Korkutacak

Seda KementZohakkorku filmi ile seyirci karşısına çıkacak.

Birçok dizi, sinema, tiyatro ve televizyon programında yer alan Seda Kement, bu kez  ‘Zohak’ adlı korku filmiyle izleyiciyle buluşuyor.  Kement, Türkiye ile eş zamanlı Ocak ayında Almanya, Fransa ve Azerbaycan’da vizyona girecek filmde, başrolde Canan karakterini canlandıracak.

İstanbul doğumlu Kement, öğrenimine İstanbul Üniversitesi Devlet konservatuarında başladı. Reklam, dizi ve sinema filmlerinin yanı sıra seslendirme, dublaj, sunuculuk gibi alanlarda da başarılı çalışmalarda yer alan Kement, ayrıca çizgi filmlerde de birçok karaktere hayat verdi. Seda Kement, 2011 yılında Küçükçekmece Belediyesi tarafından ‘Uçuyorum’ Programı ile ‘Evliya Çelebi’ ödülüne, 2012 yılında da Kocaeli Üniversitesi tarafından  ‘Yılın En İyi Ekran Yüzü’ ödülüne layık görüldü.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.