Öne Çıkanlar tesk genel başkanı bendevi palandöken kılıçdaroğlu palandöken fetö şehit abd adana tesk yunanistan tüik Pandemi Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel

Çalgı Çengi İkimiz’den Beklenen Afiş Geldi

Başrollerini Ahmet Kural ve Murat Cemcir’in paylaştığı, Çalgı Çengi İkimiz filminin büyük ilgi gören fragmanından sonra, merakla beklenen afişi de görücüye çıktı.

Başrollerinde Ahmet Kural ve Murat Cemcir’in yer aldığı 2010 yılı yapımı ilk “Çalgı Çengi”  filminin devamı olan “Çalgı Çengi İkimiz” in afişleri yayınlandı.



6 Ocak'ta vizyona girecek filmin konusu ise şöyle:
"Sevdiği kızla evlenmek için mafyadan ayrılmak isteyen Salih ve kuzeni Gürkan’a bunu gerçekleştirmeleri için tek bir şart sunulur. Gittikleri düğündeki nikah memurunu kaçırmaları emredilen ikilinin başına hiç beklenmedik ve birbirinden ilginç olaylar gelecektir."



 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.