Çat Kapı Aşk’ın Afiş Çekimleri Yapıldı

Yönetmenliğini Erhan Baytimur, Başrollerini Jess Molho, Müge Boz, Nergis Kumbasar, Duygu Çetinkaya ve Elmeddin Ceferov gibi isimlerin paylaştığı "Çat Kapı Aşk"ın afiş çekimleri yapıldı.

Filmin Konusu

Hayatının aşkının bir gün gelip kendisini bulacağına inanan Su ile hayatı boyunca herkesten gizlemeye çalıştığı rahatsızlığına engel olamayan, bu yüzden yaşadığı sorunlardan kaçmaya çalışan Aras’ın komik, hüzünlü bir o kadar da masalsı aşk hikayesini anlatıldığı filmin afiş çekimleri renkli görüntülere sahne oldu. Setten sonra uzun süredir görüşmeyen oyuncular afiş çekimleri esnasında hasret giderdi. Afiş çekimini ise uzun yıllardır sektöre hizmet veren fotoğraf sanatçısı Murat Ertürk gerçekleştirdi.

Filmzade tarafından beyazperdeye aktarılan “Çat Kapı Aşk” önümüzdeki aylarda vizyona girecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.