Öne Çıkanlar tesk genel başkanı bendevi palandöken kılıçdaroğlu Pandemi palandöken fetö şehit adana abd Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel tesk yunanistan tüik

Çılgın Sedat’tan Kötü Haber

Çılgın Sedat’ın ilk kez yönetmen koltuğuna oturduğu yeni filmi “Benim Adım Osssman”ın setinde dublör kullanmadığı bir sahnede dizinden yaralandı. Film, 17 Ağustos’ta vizyona girecek.

Yapımcılığını ve yönetmenliğini Çılgın Sedat’ın üstlendiği “Benim Adım Osssman” filminde set kazası yaşandı. Çılgın Sedat olarak tanınan Sedat Kapurtu ,bu cuma sinemaseverlerle buluşacak olan filmindeki kaza sahnesinin çekimleri yaşanan olay hakkında “İsmimin hakkını verdim” ifadesini kullandı.

Hayatını bir köşe yazarı olmaya adamış “Osman”  adındaki karakterin maceralarını konu alan filmin çekimleri sırasında dublör kullanmak istemeyen “Çılgın Sedat” bir set kazası atlattı. Defalarca alınan tekrarlar sırasında dizini inciten Çılgın Sedat’ın yapımcılığını, yönetmenliğini yaptığı ve başrolünde yer aldığı filmin kadrosunda Metin Yıldız ve Ateş Fatih Uçan yer alıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.