Öne Çıkanlar çin çukurova belediyesi medicana Goggle fransa pkk Katoliklerin Ruhani Lideri Papa Fransuva 1 Nisan 2024 Gündem Özeti Opr. Dr. Şehvar Nefesoğlu 2023 yılında kaç çift evlendi 2023 yılı aralık ayına ilişkin İnşaat maliyet endeksi Ltd. finansal sonuçları

Dağ 2 Filmi’ni 2 Milyon Kişi İzledi

Alper Çağlar'ın senaryosunu yazıp yönettiği, 4 Kasım'da vizyona giren Dağ 2 filmi, 2 milyon sinemaseverle buluştu. Özel Kuvvetlerin katıldığı sınır ötesi operasyonun anlatıldığı film sinemaseverlerin yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Yılın En Çok Seyredilen İkinci Filmi

Başrollerini Çağlar Ertuğrul, Ufuk Bayraktar, Ahu Türkpençe, Murat Serezli, Atılgan Gümüş, Murat Arkın, Ahmet Pınar, Armağan Oğuz, Emir Benderlioğlu, Açelya Özcan ve Bedii Akın'ın paylaştığı film, Box Office Türkiye'den alınan verilere göre, 2 milyon 60 bin 196 kişiye ulaşarak, yılın en çok seyredilen ikinci filmi oldu.
Seyircisi milyonları bulan filmin konusuysa şöyle:

“Oğuz (Çağlar Ertuğrul) ve Bekir'in (Ufuk Bayraktar) yaşadığı olayların üzerinden 6 yıl geçmiştir. Çok gizli bir görev için bu kez Özel Kuvvetleri 8. Muharebe Arama Kurtarma Timi'ne birlikte katılırlar. Bu görev, Kuzey Irak'ta bir terör örgütü tarafından kaçırılmış gazeteci Ceyda Balaban'ı (Ahu Türkpençe) kurtarmak ve sağ salim Türkiye'ye getirmektir. Karışık Ortadoğu coğrafyasında tek bir düşmandan daha fazlasıyla mücadele etmek zorunda kalan 7 kişilik MAK 8 için kurtarma operasyonu son derece tehlikeli ve zorlu olacaktır.”

Yılın en çok izlenen filmi ise 15 Ocak'ta vizyona giren ve başrollerinde Burak Özçivit, Murat Boz ve Aslı Enver'in yer aldığı "Kardeşim Benim" oldu.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.