Öne Çıkanlar deprem Kuşadası Belediyesi kuşadası çukurova belediyesi Hakkari HAVA HAREKATI erdoğan recep tayyip erdoğan atatürk kızılay operasyon chp haberleri

Dünya Hali’ne Görkemli Gala

Başrollerini Murat Dalkılıç ve Melis Sezen’in oynadığı “Dünya hali” filmi önceki akşam Kanyon’da gala gösterimi gerçekleştirdi. Galaya Kadir Doğulu, Buray, Özge Özpirinçci ve sevgilisi Burak Yamantürk, Oğuzhan Koç, İbrahim Büyükak ve Eser Yenenler gibi isimler katıldı.

Gazetecilerin karşısına geçen film oyuncuları ve yönetmen Ömer Can güzel bir iş çıkardıklarını söylediler. Murat Dalkılıç “Güzel eğlenceli bir film oldu umarım çok güzel bir tepki alırız. Karşımızda çok iyi filmlerde olacak” dedi. Klip çekimi ile film çekimi arasında çok farkın olduğunu söyleyen Dalkılıç “Benim için fark klip çekiminde patron benim ama filmde öyle olmuyor” sözleri ile herkesi güldürdü.

Öte yandan filmin bir diğer oyuncusu Serenay Aktaş ise Semih Doğruer imzalı kıyafeti ile göz doldurdu. Tüm bakışları üzerine toplayan Aktaş “Bugün galamız var bende kendime çok özendim. Çok güzel bir film ortaya çıktığına inanıyorum çok heyecanlıyım dedi.

Serenay Aktaş sinema salonuna girişte yürürken menajeri Selim Akar’dan destek alarak frikik vermemek için yoğun çaba harcadı. Akar ve Aktaş’ın kırmızılar içinde uyumlu giyinmesi de konuklar tarafından çok konuşuldu.

“Çakısı ile geziyor”

Yakışıklı oyuncu Kadir Doğulu galaya yalnız katıldı. Yeni imajıyla dikkat çeken Kadir Doğulu’nun cebindeki çakı dikkat çekti. Muhabirlerin “Cebinizdeki çakı mı?” sorusuna “Evet doğa tutkunu bir insanın böyle şeyler taşıması normal“ cevabını verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.