Öne Çıkanlar terörist cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan MSB gündem başlıkları enflasyon Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş gündem özeti fırat kalkanı bugünün gündemi ihracat Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu cumhurbaşkanı erdoğan

“Elim Sende” Mart Ayında Vizyona Girecek

44. Pantene Altın Kelebek Ödül töreninde geçtiğimiz yıl hayatını kaybeden Harun Kolçak’ın yerine ödül alan Eşref Kolçak’ın yer aldığı Elim Sende filmi Mart ayında vizyona girecek. Banu Kaptanoğulları’nın yazıp yönettiği başrollerini Seda Kement ve Serkan Gürkan’ın paylaştığı romantik türdeki film etkileyici aşk hikâyesi ile seyirciyi içine çekecek.

Başrollerini Seda Kement ve Serkan Gürkan’ın paylaştığı filmde Türk sinemasının duayen ismi Esref Kolçak’ta yer alıyor. Yepyeni yerli aşk filmi Elim Sende'nin çekim aşaması tamamlandı. Cüneyt Tek’in ‘Yar’ şarkısından ilham alınarak kaleme alınan Elim Sende filmi, birbirlerini ilk gördüklerinde aşkın beyaz haline yakalanan Bulut ve Mavi’nin inişli çıkışlı, bir o kadar da aşk dolu hikâyesini konu alıyor. Filmin oyuncu kadrosunda Gülşah Yavuz, Belkıs Akçil, Tayfun Sav, Cüneyt Tek, Tuğba Özay, Seda Aktuğlu, Ramazan Cabalar, Destina Su Çare, Zeynep Tuggen Kuloğlu ve Erkan Çelik gibi birçok ünlü isim bulunuyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.