Öne Çıkanlar gündem özeti gündem başlıkları Afrin Hakkari çin pkk İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener İyi Parti A Milli Kadın Voleybol Takımı ak parti sözcüsü ömer çelik cumhurbaşkanı erdoğan ak parti

“Firardayız” 29 Eylül’de Sinemalarda

Yönetmenliğini Tolga Baş'ın yaptığı, Senaryosunu Yücel Öztürk'ün yazdığı, yapımcılığını Burçin Baş’ın üstlendiği Başrollerinde Çetin Altay, Burak Satıbol ve Ferit Aktuğ’un yer aldığı macera dolu komedi filmi ‘’Firardayız’’ 29 Eylül’de sinemaseverlerle buluşacak.

Antalya’nın en güzel beldelerinde ve özel platolarda çekilen filmde özellikle üç kafadarın fantastik planları dikkat çekecek. Filmin oyuncu kadrosunda usta oyuncu Mehmet Özgür ve güzel oyuncu Burcu Binici’nin de bulunduğu komedi filmine serüven boyunca Türk Sineması’nın birbirinden yetenekli isimleri renk katıyorlar.

‘’Firardayız’’ Filmin Konusu

Ekrem (Çetin Altay), Salim (Burak Satıbol) ve Nuri (Ferit Aktuğ); hapishaneden çıkışlarına kısa bir süre kalmasına rağmen, içerde kendileri için “Baba” figürüne dönüşen Piri Babanın (Mehmet Özgür) zor duruma düştüğünü öğrendiklerinde hapishaneden kaçmak için planlar yapmaya başlarlar.

Hayatlarını daha da karışık hale getirecek olan Ekrem, Salim ve Nuri için macera başlamak üzeredir. Bir tarafta peşlerini bırakmayan aksilikler, diğer tarafta ise Burcu (Burcu Binici) adındaki kadın bir mafya, üçlümüz için tehlike oluşturmaktadır.

Üç kafadar “kendilerince” yaptıkları fantastik planlarını uygulamaya sokarak maceranın fitilini tamamen ateşlerler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.