Öne Çıkanlar Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk terörist cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan MSB gündem başlıkları enflasyon Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş gündem özeti fırat kalkanı bugünün gündemi ihracat Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu

Galada Burcu Biricik Sürprizi

Daha vizyona girmeden çok konuşulan ‘Her Şey Seninle Güzel’ filminin Ankara galası önceki gün ANKAmall Cinemaximum’da yapıldı. Başrol oyuncularından Burcu Biricik’in Ankaralılara sürpriz yaparak katıldığı galaya sinemaseverler büyük ilgi gösterdi.


Yeni sezonun en gözde romantik komedilerinden olan, Burcu Biricik, Mert Fırat, Hazar Ergüçlü ve İlker Aksum’un başrolünü paylaştığı, LuckyRed/ Shebnem Askin’in yapımcılığını üstlendiği ‘Her Şey Seninle Güzel’in Ankara galasında Burcu Biricik’in katıldığı gösterim öncesi uzun kuyruklar oluşturan hayranları, oyuncuyu alkışlarla karşıladı.

"İyi ki varsınız"

Burcu Biricik, Ankaralıların karşısında olmaktan büyük heyecan duyduğunu söyleyerek, “Vizyonda ikinci günümüz. Ankara seyircisinin hep çok güzel olduğunu duyarım. Hem tiyatro, hem sinema. Sizler de bunun kanıtısınız. İyi ki varsınız, yüzümüzü güldürüyorsunuz” cümleleriyle galaya katılanlara teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.