Öne Çıkanlar diyarbakır azerbaycan istanbul Aydem Yenilenebilir Enerji Genel Müdürü Ömer Fatih Keha Türk EğitimSen Genel Başkanı Talip Geylan CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut eNBE Kuşadası Belediyesi Suriye Sorunu milli güvenlik kurulu çukurova belediye başkanı soner çetin gündem özeti

GLASS Filminden Karakter Afişleri Yayınlandı!

Yönetmenliğini M. Night Shyamalan’ın yapımcılığını ise M. Night Shyamalan, Jason Blum, Ashwin Rajan, Marc Bienstock’in yaptığı, başrollerinde Bruce Willis, Samuel L. Jackson, James McAvoy, Anya Taylor-Joy, Spencer Treat Clark, Charlayne Woodard and Sarah Paulson oynarığı Glass filminin karakter afişleri yayımlandı.

M. Night Shyamalan, iki orijinal yapıtı - 2000 yılından Ölümsüz (Unbreakable) ve 2016 yılından Parçalanmış (Split) hikayelerini - yepyeni bir gerilimde bir araya getiriyor: Glass. Ölümsüz filminde rol alan Bruce Wills, David Dunn rolünde, Samuel L. Jackson ise takma adı olan Bay Glass olarak geri dönüyor. James McAvoy, Parçalanmış filmindeki Kevin Wendell Crumb rolü ve içinde barındırdığı farklı karakterleriyle rolüne devam ederken, Canavar ile karşılaşıp hayatta kalan tek kişi Casey’i canlandıran Anya Taylor-Joy da filmde rol alıyor.

 
 

Anahtar Kelimeler:
Sinema Haberleri
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.