Öne Çıkanlar çin MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli vakıfbank ak parti chp Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener İyi Parti tsk abd Koronavirüs Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar

Hemen Döneriz 29 Kasım'da Vizyonda

Kuvvetli oyuncu kadrosuyla dikkat çeken, yılın merakla beklenen komedi filmlerinden ‘Hemen Döneriz’ seyircisi ile buluşmak için gün sayıyor.
 

Yapımcılığını ünlü oyuncu Gökhan Mumcu'nun yaptığı yönetmen koltuğunda Haydar Işık'ın   oturduğu ve oyuncu kadrosunda Kadir Polatçı, Murat Genç,Burak Satıbol, Amir. Gökhan Mumcu, Buse İskenderoğlu, Ayhan Taş, Esin Civangil,Ahmet Dursun ve Kıvanç Baran Aslan gibi başarılı isimlerin yer aldığı 'Hemen Döneriz'  29 Kasım’da izleyici ile buluşuyor.


 

Kuvvetli senaryosu etkileyici sahneleriyle İstanbul, Edirne ve İspanya’da geçen hikaye sinema severlere keyifli anlar yaşatmaya hazırlanıyor.
 

Oyuncu Gökhan Mumcu’nun ilk yapımcılık deneyimi olan ‘Hemen Döneriz’ ‘in fragmanı ve film için hazırlanan video klip sosyal medyada büyük beğeni topluyor.
 

Yılın komedi filmi ‘Hemen Döneriz’ Türkiye genelinde 100’den fazla noktada vizyona girecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.