Her Şey Mümkün Ankara Galası Yapıldı

Yetkin Dikinciler ve Azra Akın’ın başrolünde oynadığı “Her Şey Mümkün” filminin Ankara galası Next Level Alışveriş Merkezi’nde gerçekleştirildi. Binali Kılıç’ın yapımcılığını, Alper Babayağmur’un yönetmenliğini yaptığı filmin özel gösterimine iş, Bürokrasi ve sanat çevrelerinden ünlü isimler katıldı. 
 
Yıllardır yürüttüğü başarılı reklam kampanyalarıyla adından söz ettiren Ankara’nın en köklü reklam ajanslarından  Netvizyon Media Park bu kez bir sinema filmi, Her Şey Mümkün ile karşımızda.
 
Yapımcılığını Binali Kılıç’ın, yönetmenliğini Alper Babayağmur’un yaptığı Her Şey Mümkün güçlü oyuncu kadrosu ve şaşırtıcı senaryosuyla dikkat çekiyor.  Filmde Yetkin Dikinciler ve Azra Akın’ın yanı sıra Levent Ülgen, Mehtap Bayrı, Goncagül Sunar, Kaan Girgin, Bahtiyar Engin, Bora Sivri, Umut Oğuz, Hakan Akkaya ile ünlü radyoculardan Bay J, Cem Arslan, Hop Dedik Ayhan ve usta oyuncu Haldun Dormen rol alıyor.


 
HER ŞEY MÜMKÜN ŞAŞIRTICI SENARYOSUYLA ÇOK SEVİLECEK
 
İstanbul Kasımpaşa’da kendi halinde yaşayıp giden tesisatçı İbrahim’e bir gün piyangodan büyük ikramiye çıkar ve İbrahim o gün ortadan kaybolur; gözü yaşlı nişanlısı Nurhan ile kan kardeşi, Nurhan’ın abisi İlyas’ı geride bırakarak. Oysa herkesin İbrahim ile bir planı vardır; Nurhan İbrahim ile evlilik, İlyas ise kendilerini haraca bağlayan mafya babası İdris Candan’ın devre dışı bırakmayı planları yapmaktadır. İbrahim ortadan kaybolunca ikisinin de planları suya düşer. İbrahim ise lüks bir otele yerleşmiş ve ünlü top model Pelin ile aşk yaşamaya başlamıştır bile. Oysa gerçek bambaşkadır. İbrahim Türkiye’nin en güçlü holdingine uzanan ’büyük bir planın küçük oyuncusu’’ olmuştur. Kumpaslar, ihanetler, aşklar ve kovalamacaların yaşandığı çok daha büyük bir planın...
 
Şaşırtıcı senaryosuyla seyircinin aklına ve zekasına değer veren Her Şey Mümkün’de hiç bir şey göründüğü gibi değil. Bu hikayede herkes için Her Şey Mümkün...
 
TÜRK SİNEMASINDA YENİ İKİLİ: YETKİN DİKİNCİLER VE AZRA AKIN
 
Her anı aşk gibi sürprizli, har anı hayat gibi dolu dolu bir film olan Her Şey Mümkün, bugünün Türkiye’sini özlediğiniz Yeşilçam filmleri gibi eğlenceli, sıcak, hızlı ve şaşırtıcı bir senaryoyla anlatıyor.  Üstelik Yeşilçam’ın efsane çiftleri gibi yeni bir çift yaratarak: Yetkin Dikinciler ve Azra Akın... Yetkin Dikinciler ve Azra Akın yakaladıkları uyumla sinema izleyicileri tarafından çok sevilecek, bu ikili çok konuşulacak. Bu film çok tartışılacak.
 
KÜNYE
Yapımcı: Binali Kılıç / NetvizyonMediaPark
Yönetmen: Alper Babayağmur
Yardımcı Yönetmen: Cüneyt Özen
Uygulayıcı Yapımcı: Berna Berdan
Oyuncular: Yetkin Dikinciler, Azra Akın, Levent Ülgen, Mehtap Bayrı, Goncagül Sunar, Kaan Girgin, Bahtiyar Engin, Bora Sivri, Umut Oğuz, Tamer Gül ve Haldun Dormen
Konuk Oyuncular: Hakan Akkaya, Cem Arslan, Bay J, Hop Dedik Ayhan
Senaryo: Alper Babayağmur, Ayşe BabayağmurApa, Mehmet Şen
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.