Öne Çıkanlar CHP Adana Milletvekili Dr. Müzeyyen Şevkin chp niğde milletvekili ömer fethi gürer türkiye istatistik kurumu gündem özeti çin beşiktaş Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan recep tayyip erdoğan palandöken cumhurbaşkanı erdoğan erdoğan abd

Hızlı Ve Öfkeli 9'dan İlk Fragman Duyurusu

2020 yılının merakla beklenen filmlerinden Hızlı ve Öfkeli 9’un karakter afişleri ve özel video içerikleri yayınlandı.

Filmin ilk fragmanı ise yarın, yani 31 Ocak Cuma gecesi saat 23:00’te Miami’den canlı olarak yayınlanacak konserde Hızlı ve Öfkeli sevenleriyle buluşacak.

Filmin oyuncularının katılımının yanı sıra Cardi B, Wiz Khalifa, Charlie Puth ve Ozuna & Ludacris performansları ile gerçekleşecek konser, canlı olarak Hızlı ve Öfkeli 9 Facebook sayıfasının yanı sıra filmin global Youtube, Twitter ve Instagram hesaplarından da takip edilebilecek.

Heyecanla beklenen Hızlı ve Öfkeli 9’un ilk fragman lansmanı ve muhteşem konser için geri sayım başladı! Lansman öncesinde yayınlanan karakter afişlerini ve özel videoları ise aşağıdaki linklerden indirebilirsiniz.

Özel video içerikler:

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.