Öne Çıkanlar AİLE bahçeli kasımpaşa gölbaşı MUHAMMED DEMİR dışişleri bakanı mevlüt çavuşoğlu erhan çelik YDG-H güney kore Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı akdeniz üniversitesi ankara

“İki İyi Çocuk” 24 Ağustos’ta Vizyonda

Zihinsel yetersizlik yaşayan ve kendini polis zanneden bir genç ile ona kol kanat geren gerçek bir polisin dostluk hikayesi İki İyi Çocuk, 24 Ağustos’ta sinemalarda izleyicisiyle buluşacak.

Hatay’da çekilen, yönetmenliğini, Mehmet Demir Yılmaz’ın yaptığı filmin konusu zihinsel engelli gencin hikayesini ve çevresinde yaşananları içeriyor.

Akdeniz insanının kendine özgü barışıklığı ve sıcaklığı ile seyirciye iyi hissettirecek “İki İyi Çocuk” filmi 24 Ağustos’ta sinemalarda.

Gala 16 Ağustos’ta Hatay’da

13 Ağustos’ta basın gösterimi gerçekleştirilecek olan filmin galası, 16 Ağustos tarihinde çekimlerin de gerçekleştiği, barış ve hoşgörü kenti Hatay'da yapılacak. Galaya filmin tüm oyuncu kadrosu ile filmin müziğini hazırlayan Derya Köroğlu, sanatçılar, gazeteciler ve davetliler katılacak.

Koz Yapım tarafından çekilen filmin dağıtımı da CVG Mars Dağıtım tarafından gerçekleştirilecek.

Filmde başlıca rolleri Sarp Levendoğlu ve Kazım Karakadıoğlu paylaşırken kadroda Sevcan Yaşar, Devrim Özder akın, Mehmet Ulusoy gibi oyuncuların yanı sıra Murat Serezli, Hamdi Alkan ve Günay Karacaoğlu da konuk oyuncu olarak yer alıyor.

Anahtar Kelimeler:
HataySarp Levendoğlu
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.