Öne Çıkanlar AİLE Covid19 CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut gündem özeti Melatonin hormonu Mangal En İyi Uluslararası Film Cansu İvecen Kuru Gürültü Halil İbrahim Bekdemir Türkiyede koronavirüs kaynaklı Toplam Vaka Sayısı Entube hasta sayısı

İki İyi Çocuk Başkentte Büyük Ses Getirdi

Başrollerini Sarp Levendoğlu, Kazım Karakadıoğlu ve Sevcan Yaşar’ın paylaştığı, Hamdi Alkan, Murat Serezli, Günay Karacaoğlu, Devrim Özder Akın, Mehmet Ulusoy, Bülent Yıldıran, Hakan Güven gibi usta oyuncuların yer aldığı “İki İyi Çocuk” sinema filmi Ankara’da düzenlenen oyunculu Özel Gösterim ile Ankaralıların beğenisine sunuldu.

Antares AVM'de gerçekleşen İki İyi Çocuk Özel Gösterimi Ankaralılar tarafından büyük ilgi gördü ve çok beğenildi. Gösterime Ankara Valisi Ercan Topaca ve eşi, Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman da katıldı ve filmi sinemaseverlerle birlikte izledi. Filmin başrol oyuncuları Sarp Levendoğlu, Sevcan Yaşar, Kazım Karakadıoğlu ve diğer oyuncular Mehmet Ulusoy, Bülent Yıldıran, Hakan Güven filmi izlemek üzere gelen ve farklı salonlarda bulunan tüm seyircileri selamladı. Filmi oyuncularla birlikte, çocukları Özel Eğitim Meslek Okullarında, Eğitim-Uygulama Okullarında eğitim gören aileler de izledi. Filmin sonunda oyuncular öğrencilerle birlikte fotoğraf çektirdiler.

Zihinsel engelli genç kuralları koyar, bütün şehir bu kurallara uyar

Vizyona girdiği günden beri izleyicilerden olumlu not alan ve koşulsuz sevgiyi ön plana çıkaran filmin konusu kısaca şöyle; Zihinsel yetersizlik yaşayan Ercan, çocukken babasını trafik kazasında kaybetmiştir. Derin acılar yaşamış, bundan çıkış yolunu da kendini polis ilan etmekte bulmuştur. Antakya’da annesiyle birlikte yaşayan Ercan'ın (Kazım Karakadıoğlu) hayallerinde yarattığı özel dünyasına tüm şehir saygı duymakta ve kendisine sevgi göstermektedir.

Ercan'ın rüyası bir polis üniformasına sahip olmaktır. Şehre yeni atanan baş komiser Serdar Ercan'ın bu rüyasını gerçekleştirir.Ercan, hiçbir planı tutmayan, beceriksiz eğlenceli definecilerin kaçakçılık planlarına dahil edilince işler karışır. Komiser Serdar, bir yandan aşık olduğu Defne'nin (Sevcan Yaşar) peşinde koşacak bir yandan Ercan'ın dünyasını kötülüklerden, tehlikelerden uzak tutmaya çalışacaktır.

Komedi unsurların ön plana çıktığı filmde Akdeniz insanının kendine özgü barışıklığı ve sıcaklığı ile seyirciye iyi hissettirecek “İki İyi Çocuk” filmi sinemalarda.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.