Öne Çıkanlar CHP Adana Milletvekili Dr. Müzeyyen Şevkin chp niğde milletvekili ömer fethi gürer türkiye istatistik kurumu beşiktaş Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan recep tayyip erdoğan palandöken cumhurbaşkanı erdoğan erdoğan Rowland Shanghai Astronomi Müzesi Kalp Krizi Sebepleri

İtalya Oscar Adayı DOGMAN 1 Şubat'ta Sinemalarda!

Usta yönetmen Matteo Garrone’nin “modern bir başyapıt” olarak nitelendirilen son filmi DOGMAN, prömiyerini yaptığı Cannes Film Festivali’nde dakikalarca ayakta alkışlandı. Başrolündeki Marcello Fonte, insanın iliklerine işleyen performansıyla 2018 Cannes Film Festivali’nde En İyi Erkek Oyuncu ödülünü kazandı. Film aynı zamanda İtalya’nın Oscar adayı olarak seçildi. Git gide sertleşen atmosferi ve gerçekçi yaklaşımıyla Dogman, İtalya’nın en prestijli ödüllerinden Gümüş Kurdele’lerde sekiz dalda ödül kazanarak yılın en çok konuşulan filmlerinden biri oldu.

Filmin konusu

Mahallesinde sevilen ve tek amacı iyi bir baba olmak olan Marcello, bir köpek kuaförüdür. Bu mütevazı adamın hayatı kendine yetecek kadar olsa da etrafındakilere yardımcı olmaktan asla çekinmez. O yüzden eski arkadaşı Simone hapisten çıkınca, ona da hayır diyemez. Simone’nin yüzünden tüm mahallenin huzuru kaçsa da Marcello, sesini çıkartamaz. Ama nereye kadar? İyiyle kötü arasında sıkışmış, onurunu kazanmak isterken masumiyetini kaybeden bir adamın öyküsü Dogman.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.