Keman Ağıtları” Filminin Çekimleri Başlıyor!

Yapımcılığını Feza Film'in üstlendiği senaryosunu ve yönetmenliğini  Mehmet  Tanrısever’in , görüntü yönetmenliğini Bosnalı Mirsad Heroviç’in  yaptığı “Keman Ağıtları” sinema filminin çekimleri başlıyor. 

Başrollerini Tarık Tanrısever ve Asena Keskinci'nin paylaştığı filmde diğer rollerde Soydan Soydaş, Ayçin Tuyun , Aslı Erdemir , Barış Hayta , Arzu Budak, Yaşar Alptekin ve  Haldun Boysan gibi isimler de yer alıyor. 

Film ekibi bir araya geldi

Filmin oyuncuları geçtiğimiz gün ilk kez kostüm provasında bir araya geldi. Yönetmen Mehmet Tanrısever’in önderliğindeki kostüm provası sonrası toplu fotoğraf çekimi yapıldı.

Filmin Hikayesi: 

Mehmet (Tarık Tanrısever) ünlü bir müzisyen olduğu hayatının baharında geçirdiği büyük bir kaza sonunda tekerlekli sandalyeye mahkum kalır. Bu yeni yeni hayat biçimi Mehmet’i olgunlaştırırken hayatına girecek olan zihinsel engelli Seher ( Asena Keskinci) ile birbirlerinin can yoldaşı olurlar ama kader onları beklenmedik bir maceraya sürükleyecektir.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.