Kızım ve Ben Filminin Çekimleri Başladı

Gerçek bir yaşam öyküsünden uyarlanan ve konusuyla dikkat çeken ‘Kızım ve Ben ’ filminin çekimleri İstanbul’da başladı.

Polisiye-Dram türünde çekilen Salih Memişoğlu ve Ferudun Özdemir filmin yapımcılığını, Murat Gürdavar’ın senaristliğini ve yönetmenliğini yaptığı filmin başrol oyuncuları Cemal Hünal ve İrem Helvacıoglu.

Filmin Konusu

Zengin bir ailenin tek çocuğu olan Doruk (Cemal Hünal) hayalini gerçekleştirerek polis akademisine girer ve birincilikle mezun olur. Bir operasyon sırasında tanıştığı Serap’a (İrem Helvacıoğlu) aşık olur ve evlenirler. Biricik kızları Zeynep (Zülal Memişoglu) dünyaya geldikten kısa bir süre sonra bunalıma giren Serap evi terk eder. Kahraman bir özel harekât polisi olan Doruk, zorlu görevlerinin yanında kızı Zeynep’e hem annelik hem babalık yapar. Kızıyla aralarında çok güzel bir bağ oluşmuşken evi terk edip giden Serap tekrar çıkagelir. Baba ve kızın hayatında zorlu bir dönem başlamıştır.


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.