Öne Çıkanlar tesk genel başkanı bendevi palandöken kılıçdaroğlu palandöken fetö şehit tesk adana Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel esnaf Pandemi yunanistan Akşener

“MİLYONLUK KUŞ” 17 Ağustos’ta Vizyonda

Azerbaycan’da doğan ve Türkiye’de de filmler yapan yönetmen Hayal Aslanzade’nin yeni komedi filmi “Milyonluk Kuş” 17 Ağustos’ta vizyona girecek.

Hayal Aslanzade’nin yönetmen koltuğuna oturduğu Milyonluk Kuş, Ağustos’un 17’sinde vizyona girecek. Çekimleri dört hafta süren filmin başrollerini sevilen oyuncular Ufuk Özkan ve Gökçe Özyol paylaşıyor. Senaristliğini Tevekkül T. Mehreliyev’in üstlendiği film, lüks bir otelde şoför olarak çalışan Hakkı’nın terfi ettirilme niyetindeyken arabasına yanlış yolcuyu aldığı için başına gelen olayları konu alıyor. Filmin müziklerini daha önce Sinan Akçıl ve Ziynet Sali gibi isimlere beste veren Resan Mehreliyev yaptı. Müziklerin icrasını ise Şef Behzat Gerçekler yönetimindeki Enbe orkestrası gerçekleştirdi. Filmin oyuncu kadrosunda ise Ufuk Özkan ve Gökçe Özyol’un yanı sıra, Mehtap Bayri, Müşfiq Şahveriyev, Dilara Aliyeva gibi isimler yer alıyor. Filmin yapımcılığını ise Finans, Sigorta ve İlaç sektörlerinde hizmet veren  teknoloji şirketlerinde yöneticilik yapan Yılmaz Çiftçi üstlendi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.