Miraç Kandilinde ‘Miraç’ Filmi

Kaybettikleri arkadaşlarını bulmak isterken, büyük çaba harcayan bir grup çocuğun macerasını konu alan ‘Miraç’ filmi bugün vizyona giriyor. Film hem 23 Nisan Çocuk Bayramı hem de Miraç Kandili ile aynı gün vizyonda olacak.
 
Daha önce Ekonomi Tıkırında, Kırıntılar gibi filmlerle, Güle Güle, Yüzyıllık Mühür Çanakkale gibi dizilerin de yapımcılığını yapan Galibarda Fikir Sanat firmasından yapımcı Miraç Kazancı’nın üstlendiği film bir macera komedi türü olarak izleyiciyle buluşacak. Müziklerini Rafet El Roman’ın yaptığı filmin yönetmeni ise Enes Hakan Tokyay.

Miraç Filminin Konusu
Yusuf ile Ali iki küçük arkadaştır. Arkadaşları Ahmet'i kaybetmişlerdir. Bu nedenle Ahmet'e seslerini duyurmak için ellerinden geleni yapmaktadırlar. Göğün 7. katına çıkmak için köylülerden akıl alan ikili köyü birbirine katıp, maceradan maceraya atılacaklardır. Film, Hz Muhammed'in (sav) Miraç'a çıkışını çocukların gözünden göstermeyi, onların dünyasından vermeyi hedefliyor.

Başrol Oyuncuları
Başrollerinde ünlü oyuncular Ufuk Bayraktar ve Meltem Miraloğlu'nun yer aldığı ‘Miraç’senaryosunu Yasin Öksüz kaleme aldı. Başrolde yer alan Yusuf ile Ali'yi de Arda Şahin ile Emircan Çal canlandırıyor. TRT ve T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı destekli filmin dağıtım firması ise Bir Film.
19 Nisan Çarşamba günü ÖzdilekparkCinetime’da basın ön gösterimi yapılan film, izleyicilerden tam not aldı. Medya, sanat ve siyaset dünyasından çok sayıda katılımcı ön gösterimde yer aldı.



Film bugün (21 Nisan Cuma) Türkiye’de, 25 Mayıs’tan sonra ise Avrupa’da gösterime girecek.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.