Öne Çıkanlar chp Covid19 tesk genel başkanı bendevi palandöken cumhurbaşkanı erdoğan cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan abd fetö zam AES Genel Başkanı Mehmet Alper Öğretici istanbul büyükşehir belediyesi CHP Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül bm

Müslüm Filminin Oyuncuları Başkentte

Son günlerin en çok konuşulan filmi olan ve gösterime girdiği günden beri gişe rekorları kıran Müslüm filminin oyuncuları ANKAmallCinemaximum’da sinemaseverlerle buluşacak.


Yönetmenliğini Ketche ve Can Ulkay’ın yaptığı, arabesk müziğin efsane ismi Müslüm Gürses’in hayat hikayesinin anlatıldığı filmin başrol oyuncuları ANKAmall ziyaretçileri ile buluşacak. Vizyona girdiği andan itibaren büyük ilgi görenfilmin yapımcılarından Mustafa Uslu, başrol oyuncusu Timuçin Esen ve Müslüm Gürses’in çocukluğunu canlandıran Şahin Kendirci film öncesi sinemaseverlerle bir söyleşi gerçekleştirerek film hakkında merak edilenleri cevaplayacaklar.


Film ekibi, 3 Kasım Cumartesi günü saat 15.00’da başlayacak söyleşinin ardından saat 16.00’da filmi ANKAmall ziyaretçileri ile birlikte izleyecekler.

Anahtar Kelimeler:
Ankamall
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.