Öne Çıkanlar tesk genel başkanı bendevi palandöken kılıçdaroğlu palandöken fetö şehit tesk adana Pandemi Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel Akşener yunanistan esnaf

Öldür Beni Sevgilim Film Ekibi Atlantis'te Sevenleriyle Buluşuyor!

Alışveriş severlerin ve sinemaseverlerin uğrak noktası Ankara Atlantis Alışveriş ve Eğlence Merkezi, ses getirecek yeni bir galaya daha ev sahipliği yapıyor.

JLL tarafından yönetilen Ankara Atlantis Alışveriş ve Eğlence Merkezi, BKM ve CJ Entertainment imzalı, başrollerini Murat Boz ve Seda Bakan’ın paylaştığı yönetmen koltuğunda Şenol Sönmez’in yer aldığı, senaryosu Murat Dişli imzasını taşıyan Öldür Beni Sevgilim filminin galasına ev sahipliği yapıyor.

Masal gibi başlayan aşkları, birbirlerini öldürmeye karar verecek kadar değişen bir çiftin hikayesinin anlatıldığı ‘Öldür Beni Sevgilim’ filminin özel gösterimi, 1 Mart’ta saat 19.00’da Atlantis AVM Cinemaximum’da gerçekleşecek.

Atlantis Alışveriş ve Eğlence Merkezi’nin sosyal medya hesapları üzerinden düzenlenecek yarışma ile de 3 kişiye çift kişilik sinema bileti hediye edilecektir.

"Atlantis Alışveriş ve Eğlence Merkezi ziyaretçilerinin göz zevkine de hitap ediyor"

Atlantis Alışveriş ve Eğlence Merkezi, Batıkent’lilerin; hipermarketten tekstile, elektronikten yapı ürünlerine, yeme-içmeden eğlenceye kadar tüm ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri, birçok yerli ve ulusal markaya ev sahipliği yapıyor. 3.000 m²’lik alanıyla Ankara’nın en büyük eğlence merkezlerinden biri olan çocuk ve genç eğlence merkezi Joyland, 10 salonlu Cinemaximum sinemaları, 4.000 m²’lik bölgenin tek yaşam ve spor merkezi Atlantis Sports Center, 17.000 m²’lik Botanik Bahçe, 7.500 m²’lik su oyun havuzlarıyla ziyaretçilerinin göz zevkine de hitap ediyor.

Anahtar Kelimeler:
Murat BozSeda Bakan
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.