Öne Çıkanlar diyarbakır istanbul Aydem Yenilenebilir Enerji Genel Müdürü Ömer Fatih Keha Türk EğitimSen Genel Başkanı Talip Geylan Kuşadası Belediyesi Suriye Sorunu EMİNE ERDOĞAN myk galatasaray çin cumhurbaşkanı suriye

Panora, “Karakomik Filmler 2”Yle  Cem Yılmaz Ve Büşra Develi’yi Ağırladı!

Ankaralı sinemaseverlerin uğrak yeri olan Panora Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde, Cem Yılmaz ve Büşra Develi, sinemaseverlerle, “Karakomik Filmler 2”nin özel gösteriminde bir araya geldi.


Bugüne kadar uluslararası başarı yakalamış filmler de dâhil olmak üzere, birçok sinema filminin galasına ve oyunculu gösterimine ev sahipliği yapan Panora; heyecanla beklenen Karakomik Filmler 2’nin özel gösterimine ev sahipliği yaptı.  Başrollerini Cem Yılmaz, Özkan Uğur, Büşra Develi, Cem Davran, Özge Özpirinçci ve Çağlar Çorumlu gibi isimlerin paylaştığı, yönetmen ve senarist koltuğunda ise Cem Yılmaz’ın yer aldığı “Karakomik Filmler 2” filminin Ankara’daki oyunculu gösterimine Cem Yılmaz ve Büşra Develi katıldı. Ankaralı sevenleriyle buluşan ve sohbet eden Cem Yılmaz ve Büşra Develi, sohbetin ardından filmin 17.00’de gerçekleşen seansını seyircilerle birlikte izledi. Başkentte bulunmanın mutluluğunu dile getiren Yılmaz ve Develi, salonu dolduran Ankara seyircisine teşekkürlerini iletti. 

Cem Yılmaz’ın yönetmenliğini ve senaristliğini yaptığı, yapımcılığını NuLook ve CMYLMZ Fikirsanat’ın üstlendiği Karakomik Filmler 2, birbirinden bağımsız, hikayeleriyle 17 Ocak’ta vizyona girdi. Karakomik Filmler 2’de serinin ilkinde olduğu gibi aynı seansta tek biletle seyirciyle buluşuyor. Cem Yılmaz Emanet filminde Birol, Deli’de ise Taksici Güven karakterleriyle beyazperdede iki karakteri canlandırıyor. Kara bir mizah barındıran Emanet ve Deli, Cem Yılmaz’ın yıllar önce kaleme aldığı senaryoların beyazperdeye uyarlanmasını oluşturuyor. 

2018’de çekimleri gerçekleştirilen Deli ve Emanet, toplam 110 dakika süreyle seyirciyle buluşuyor. Her iki filmin müziklerinde de Jinglehouse imzası bulunuyor. Ayrıca Erkin Arslan’ın filme özel yaptığı ‘Rompo Happa’ ve Yasemin Mori’nin ‘Tuzlu Su’ şarkıları da filmde yer alıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.