Öne Çıkanlar Afrin İyi Parti ak parti sözcüsü ömer çelik çin ak parti İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Akşener Hakkari AİLE kosgeb Argylle: Gizli Casus Op. Dr. Volkan Erdoğan

Shameless'in Türkiye Uyarlamasının İlk Tanıtımı

Amerikan yapımı Shameless dizisinin Türkiye uyarlaması olan Bizim Hikaye'nin yayımlanan ilk fragmanının ardından Shameless dizisinin başrol oyuncusu Emmy Rossum, "Bu, Türkiye'deki Jimmy Steve ve Fiona mı? Ve bu da Liam ve bozuk çamaşır makinesi mi?!" şeklinde yorum yaptı.

Dünyaca ünlü Shameless dizisinin Türkiye uyarlamasının ilk fragmanı paylaşıldı. Bizim Hikaye isimli dizinin başrollerinde Hazal Kaya, Burak Deniz ve Reha Özcan yer alıyor.

 




Sosyal medyadan  çok sayıda olumlu ve olumsuz tepkiler alan Bizim Hikaye'ye, dizinin orjinal versiyonunun ana karakteri "Fiona"yı canlandıran Emmy Rossum da yorum yaptı. Rossum, Twitter hesabından "Bu, Türkiye'deki Jimmy Steve ve Fiona mı? Ve bu da Liam ve bozuk çamaşır makinesi mi?!" şeklinde paylaşımda bulundu. 


 
Emmy Rossum'un paylaşımına karşılık veren Hazal Kaya, Twitter hesabından "hahaha evet biziz, İstanbul'dan" şeklinde paylaşım yaptı.


 
Bizim Hikaye dizisi, Eylül ayında FOX TV'de izleyiciyle buluşacak.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.