Öne Çıkanlar AİLE bahçeli kasımpaşa Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı merhum Alparslan Türkeş Hoşgör Sen Sıkıntı 2024 Yılı Alan Değişikliğine Bağlı Yer Değişikliği Atama sonuçları Aile Hekimliği Çalışanları Sendikası İYİ Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı TOBB Türkiye LPG Meclisi Başkanlığına kim seçildi Phaselis

Sinemanın Kral ve Kraliçesi Seçiliyor

70’li yıllarda Yeşilçam’a pek çok oyuncu kazandıran sinema güzeli yarışması yıllar sonra 22 Mart’ta İstanbul’da yeniden düzenlenecek. Türkiye’nin yeni kral ve kraliçelerinin seçileceği 1.SİNEMA GÜZELİ YARIŞMASI’nın basın toplantısı Ataköy / Wow İstanbul Hotel &Convention Center “CHOPPERS POINT”te gerçekleşti.

Vizyon Production, Bonart Ajans, BONNE VIE (Yeni Hayat) Dergisi ve Antalya Holiday Medya işbirliğiyle gerçekleşen yarışmanın basın toplantısına jüri üyelerinden sinema ve TV dizi sektörü’nün ünlü yapımcıları Şükrü Avşar (Avşar Film), Mehmet Yiğit ALP (NTC Medya), Çağrı Bınguller (Osman Yağmurdereli Sanat Akademisi), Güler Nalbantoğlu (Güler Film ve Yapımcılık), Engin Çağlar (Film-San Vakfı Bşk.) sinema sanatçısı Salih Güney, tiyatro sanatçısı Tamer Karadağlı, oyuncu Şoray Uzun ve gazeteci-ses sanatçısı Ömür Gedik ve Şarkıcı Kendi de yer aldı.

Televizyon ve internetin olmadığı 60'larda Ses dergisinin kapak yıldızı yarışmaları sinemaya yeni artist ve jön kazandırmanın en iyi yoluydu. Ediz Hun, Hülya Koçyiğit, Gülşen Bubikoğlu, Tarık Akan, Kadir İnanır gibi isimler Ses Dergisi’nin yarışmaları ile ünlü olan isimlerin başında geliyor.
Film-San Vakfı’nın manevi katkılarıyla gerçekleştirilecek “1.SİNEMA GÜZELİ YARIŞMASI” Vizyon Production, BONNE VIE (Yeni Hayat) Dergisi, Bonart Ajans ve Antalya Holiday Medya işbirliğiyle gerçekleştirilecek. Sektörün önde gelen isimlerinin jürisinde yer aldığı yarışmanın başvuruları özenle değerlendiriliyor.
İstanbul’da yapılacak elemeler sonunda 12 Mart Pazar günü Wow İstanbul Hotel & Convention Center’de ön jüri tarafından canlı elemeden geçerek kampa girecek 14 kız ve 14 erkek yarışmacı, yönetmen Avni Kütükoğlu başkanlığında Drama İstanbul Oyunculuk Atölyesi hocaları ve Ayça Kuru Akademi hocası Ayça Kuru’dan imaj, zarafet, yürüyüş, duruş dersleri, Vizyon Production Atilla Kaplakarslan’dan da koreografi dersleri alarak gala gecesine hazırlanacaklar. 10 günlük kamp sonrasında 22 Mart’ta sinemanın kral ve kraliçesi belli olacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.