Öne Çıkanlar Afrin Hakkari çin İyi Parti A Milli Kadın Voleybol Takımı ak parti sözcüsü ömer çelik ak parti pkk Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek Übeyd Adıyaman Ömer Asaf Kolot Haberleri 2018 Türkiye Pist Şampiyonası

Timur Acar Gardiyan Olacak

Usta oyuncu Timur Acar, 'Kilit' sinema filmiyle Mart ayında izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor.

Acar, polisiye türündeki 'Kilit' filminde bir gardiyanı canlandıracak. Komedi türünde yapımlarla izleyicinin hayranlığını toplayan usta oyuncu, bu kez bir hapishanede geçecek filmde canlandıracağı gardiyan Hamza rolüyle ters köşe yapacak. Acar, en son Kırk Yalan filmiyle beyazperde de yer almıştı. Mart ayında vizyona girecek Kilit filmiyle tekrar izleyenlerle buluşacak olan Timur Acar, SİYAD Türkiye Sineması Ödülleri'nde ise En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu ödülü adayları arasında yer alıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.