Öne Çıkanlar deprem Kuşadası Belediyesi kuşadası erdoğan çukurova belediyesi recep tayyip erdoğan Hakkari HAVA HAREKATI kızılay operasyon başbakan binali yıldırım ekonomi haberleri

Türk Sineması'na Büyük Yatırım

Ünlü yönetmen ve senarist Umut Ertek, Türk Sineması'na 3 yılda 55 milyon TL'lik yatırım yapmak için start veren Makara Group ile anlaştı. Makara Group Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Kürkoğlu ile bir araya gelen Umut Ertek, art arda çekilecek sinema filmleriyle sektöre iddialı bir giriş yapacaklarını söyledi. 

Kürkoğlu ise yaptığı açıklamada, "Sinema sektörüne 3 yılda 55 milyon TL'lik bir yatırımın hazırlığı içindeyiz. Bu süreçte değerli yönetmen Umut Ertek ve ekibini şirket bünyesine dahil ettik" dedi. Kürkoğlu ayrıca, ithalat ve ihracatın yanı sıra kendi sinema salonlarını da açacaklarını, Türk Sineması'na katkı sağlamaktan dolayı çok mutlu olduklarını dile getirdi.

Senarist ve yönetmen Umut Ertek de art arda çekilecek sinema filmleriyle sektöre iddialı bir giriş yapacaklarını söyledi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.