Öne Çıkanlar terörist Covid19 cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan cumhurbaşkanı erdoğan Koronavirüs suriye türkiye Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar yunanistan ak parti abd vakıfbank

Türkiye’nin İlk Psikolojik Filmi: 11

İlk defa bir sağlık sorunun işlendiği '11' adlı film, ilk haftadan beri vizyonda fırtına estiriyor.

9 Haziran'da vizyona giren Türkiye'nin ilk psikolojik gerilim filmi '11' büyük ilgi gördü. Tamamıyla bir İzmir filmi olan '11'in yapımcısı, serinin bir sonraki filmi '12' için hazırlıklara başlandığını duyurdu.

"Otoskopi" Hastalığını İşliyor

Otoskopi, kendi bedenini dışarıdan görme veya birinin bedenine bakarak, bedenin dışında farklı bir görüntü görmektir. Bu hastalığın işlendiği psikolojik gerilim türündeki '11' filmi, 4’ü yabancı, 6’sı yerli 10 filmle aynı hafta vizyona girdi. Yerli yapımları geride bırakan filme, sanat ve ünlüler camiasından da büyük ilgi geldi.

Can Varol'un yönettiği filmin senaryosunu Ali Cumhur Demir kaleme aldı. Başrollerinde ise Zeynep Gülay, Anıl Can Yılar ve Cansu Şahin yer alıyor.

Sosyal medyada olay olan '11' filmi izleyiciden tam not alırken, filmin yapımcısı Murat Barutçu serinin bir sonraki filmi '12' için de İzmir'de başlayacaklarını dile getirdi.
 
İzmir'de Karantina Adası'nda çok özel şartlarda çekilecek olan '12' filminde bir çok sürpriz isim de yer alacak.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.