Öne Çıkanlar tesk genel başkanı bendevi palandöken kılıçdaroğlu palandöken fetö şehit abd adana tesk yunanistan tüik Pandemi Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel

Üç Başrol Dönme Dolapta Çocuk Oldular

Yapımcılığını Sinehane’nin üstlendiği, “Aman Reis Duymasın” filmi 13 Aralık'ta sinemaseverlerle buluşuyor. Yer altı dünyasının önemli isimlerinin eğlenceli tatil hikayesinin anlatıldığı 'Aman Reis Duymasın' filminin kadın oyuncuları çekimlerde bol bol eğlendi. Filmde rol alan Ceren Benderlioğlu, Sevil Akı, ve Sevinç Kıranlı, filmdeki lunapark sahnesinde çocukluklarına döndü. Senaryo gereği lunaparktaki dönme dolaba binen 3 isim, yaşadıkları korku, sevinç ve heyecanı anlattı.

Filmde İlyas Çakırbeyli yani Ozan Akbaba'nın eşi Ömür Façalı'ya hayat veren Ceren Benderlioğlu, "Çok küçük yaşlardan beri lunaparka ailem tarafından sık sık götürüldüm. Sanırım biraz hareketli bir çocuktum ve oyalanmam gerekiyordu. Yükseklik korkum hiç olmadı yada korkacak kadar yükseğe hiç çıkmadım ama benim biraz yüksekte hareketli olmam ekibi biraz korkutmuş olabilir. Dönme dolapta korkmadım ama sabaha karşı biraz üşüdüm" diyerek çocukluğuna gittiğini söyledi.

'Tedirgin edici ve eğlenceliydi'

Filmin Emine ablası Sevil Akı "Ben İzmit'te büyüdüm,her sene Sanayi ve Eğlence Fuarı olurdu, en büyük eğlencemiz lunapark ve özellikle ailece dönme dolaptı, küçükken dönme dolap tedirgin edici ve eğlenceliydi, hâlâ aynı duyguları yaşarım, tepede asılı kalmak ise her zaman yaşanan dönme dolap korkusudur" dedi.

'Adrenalin seven birisi değilim'

Filmin teyze kızı Hatice'si ise çekimlerde çok korktuğunu söyleyerek, "Dönme dolaba bindiğimde gerçekten tedirginlik yaşadım çünkü ben adrenalin seven bir insan değilim ve bu benim için yeteri kadar adrenalin çekim için normal bir dönme süresinin dışında daha uzun orada kalmak benim tedirginliğimi biraz daha arttırdı Çocuklarım için lüneparka gittiğimizde mümkünse ben onlara eşlik etmem Babaları ya da bir büyükle bindiririm" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.