Öne Çıkanlar Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk terörist cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan MSB gündem başlıkları enflasyon Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş gündem özeti abd fırat kalkanı bugünün gündemi ihracat

Umudun Kıyısında 5 Mayıs’ta Vizyona Giriyor!
Yönetmenliğini Haydar Işık’ın üstlendiği, İki kanser hastasının gözünden dünyaya bakacağımız “Umudun Kıyısında” 5 Mayıs’ta vizyona giriyor!
 
Yönetmenliğini Haydar Işık’ın üstlendiği, senaryosunu Zeynep Yılmaz’ın kaleme aldığı, yapımcılığı İsmail Çağlar / 11K FİLM YAPIM’a ait, Başrollerini Levent Sülün, Burçin Abdullah, Ümit Acar, Gülşah Çomoğlu, Fırat Can Aydın, Mihriban Er, Tolga Akman, Ömer Konakçı ve Kahraman Sivri’nin  rol aldığı ‘Umudun Kıyısında’ filmi bizi iki kanser hastasının hayatından bakışla gerçeklerle yüz yüze getirecek bir nevi sosyal sorumluluk projesi olarak beyazperdeye yansıyacak.
 

 
Film bir nevi sosyal sorumluluk projesi olarak yansıtılıyor!
Daha önce “Aşkopat” ve “Yola Geldik” gibi filmleri çeken genç yönetmen Haydar Işık ve Yapımcı İsmail Çağlar, Umudun Kıyısında filmiyle günümüzün bir gerçeği olan ve gün geçtikçe çoğalan kanser hastalığının gerçeklerini, iki insanın gözünden yansıtarak, hayatın içinde kendileriyle ve etraflarıyla olan ilişkileri de irdeleme fırsatını seyirciye sunuyorlar. Ve film kahramanlarının yaşadıklarını bir nevi sosyal sorumluluk projesi gibi görerek, onların hikâyeleri beyazperdeye yansıtıyorlar.  
 
Filmin müzikleri Mazlum Çimen’in oğlu Saki Çimen’den!
Umudun Kıyısında filminin müziklerinde Usta Sanatçı Mazlum Çimen’in oğlu Saki Çimen imzası bulunuyor.
 
Anadolu’nun kültürel insan zenginlikleri ile seyircinin yer yer gülümseyeceği, hüzünleneceği ve gözyaşlarına boğulacağı filmin çekimleri ise İstanbul, Eskişehir, Sivrihisar ve Antalya’da gerçekleştirildi.
 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.