Öne Çıkanlar Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk terörist cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan MSB gündem başlıkları enflasyon Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş gündem özeti abd fırat kalkanı bugünün gündemi ihracat

Usta İsimleri Buluşturan Film

Sıra dışı bir komedi hikayesiyle 2018'de vizyona girmeye hazırlanan Döndüm Ben filmi, oyuncu kadrosuyla dikkat çekti. Kahkaha ustaları Ayhan Taş, Sadi Celil Cengiz, Burak Satıbol gibi isimlerin yanında Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin istihbaratcısı rolündeki usta isim Erdal Küçükkömürcü'de yer alıyor.

Nadir Yakut ve Serkan Iyisezer'in yapımcılığını üstlendiği Döndüm Ben filminin yönetmen koltuğunda Ömer Faruk Yardımcı oturacak. Yılbaşından önce çekimlerinin başlayacağı Döndüm Ben filmi İstanbul'da çekilecek.

MUHTEŞEM KADRO SIRA DIŞI KOMEDI

Yıllardır televizyonların kahkaha ustaları olarak anılan Sadi Celil Cengiz, Ayhan Taş, Burak Satıbol, Yiğit Arı, Dost Elver gibi isimlere Dilara Öztunç ve Erdal Küçükkömürcü gibi usta isimlerin eşlik edeceği komedi türündeki film 2018 vizyonuna hazirlanıyor.

Takıntılı ve evhamlı bir kişiliğe sahip olan Cenk (35) hayatında köklü bir değişiklik yapmak istemekte ve bunu ilk olarak Melda(29) ile olan evliliğini sonlandirmakla yapmak istemektedir. İşini ve eşini terk etmek isteyen Cenk Tam da Melda'ya bunu söylemeye karar verdiği gün, Melda, ailesini de yemeğe çağırır ve artık bir çocuk sahibi olmak istediklerini açıklar. Neye uğradığını şaşıran Cenk ise çareyi yakın arkadaşı Samet'e içini dökmekte bulur. Samet ise Cenk'i cast ajans sahibi olan Özgür'e yönlendirir. Olaylar silsilesi, kahkaha tufanı tam da burada başlamaktadır. sıra dışı komedi hikayesi ve oyuncu kadrosuyla Döndüm Ben  2018'in en iddialı komedi filmi olmak istiyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.