Öne Çıkanlar tesk genel başkanı bendevi palandöken kılıçdaroğlu Pandemi palandöken fetö şehit adana abd Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel tesk yunanistan tüik

Yakın Dönem Hollanda Sineması Akbank Sanat'ta

Akbank Sanat Sinema Kuşağı, Maraton, Bay Twister- Eğlenceli Sınıf, Finn, Soff ve Neydi O Günler isimli beş filmle izleyiciyle buluşacak.

Akbank Sanat, 11-25 Şubat 2017 tarihleri arasında, Yakın Dönem Hollanda Sineması’na ev sahipliği yapıyor. Akbank Sanat Sinema Kuşağı kapsamında İstanbul Hollanda Başkonsolosluğu’nun katkılarıyla gerçekleştirilecek etkinlikte;  Maraton, Bay Twister- Eğlenceli Sınıf, Finn, Soff ve Neydi O Günler isimli beş film Hollandaca orijinal ve Türkçe altyazılı olarak izleyiciyle buluşacak. Sinemaseverlerin ücretsiz izleyeceği filmler Cumartesi günleri saat 15.00’de, hafta içi günler de saat 19.00’da gösterilecek.

Anahtar Kelimeler:
Akbank Sanat
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.