Öne Çıkanlar bugünün gündemi cumhurbaşkanı erdoğan terörist pkk cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan azerbaycan suriye Kent diyarbakır Ayyuka eNBE akbank

Yürekleri Isıtan Bir Yolculuk: KARAVAN, 29 Haziran'da Sinemalarda!

Human Capital (İnsan Sermayesi) ve The First Beautiful Thing (Gördüğüm En Güzel Kadın) filmleriyle İtalya’nın Oscar adayı olan usta yönetmen Paolo Virzì’den yürekleri ısıtacak bir film daha! Başrollerindeki Oscarlı efsane isim Helen Mirren ve oyunculuğunu 2 Altın Küre ödülüyle taçlandıran Donald Sutherland izleyenleri kendilerine bir kez daha hayran bırakmayı başarıyor.

Filmin Konusu:

Güneşli bir yaz sabahı Ella ve John, The Leisure Seeker adını verdikleri eski karavanlarıyla yollara düşerler. Ziyarete gelen çocukları onları evde bulamayınca telaşla arayıp geri gelmeleri konusunda ısrar etseler de bu inatçı çift seyahatlerinde kararlıdır. Yolculukları boyunca hayatı ve birbirlerine olan tutkularını yeniden keşfederler. Başlarına gelen tatlı talihsizlikleri her zamanki gibi beraber atlatan Ella ve John için karavanlarında geçirdikleri her yeni gün hayata attıkları en güzel çalımdır. Virzi’nin tabiriyle “bir şarkı kadar sade, komik ve hüzünlü, biraz çatlak ama mutluluk veren bir özgürlük filmi.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.